Deze award zal het meest smaakvolle gerecht binnen een bepaalde categorie belonen. Welk cateringteam heeft het smaakvolste gerecht van het jaar bereid en geserveerd?
Ieder jaar werken we met een vooraf bepaald thema. Het thema voor 2025 is "Surf 'n Turf".
Het recept moet voor 4 personen zijn en met maximale food kost van € 12 in totaal voor de 4 personen (excl. BTW).
Om voor die Award in aanmerking te kunnen komen, bezorgt uw bedrijf of instelling ons inspectieteam een beschrijving van het gerecht met recept en beeld zoals het geserveerd wordt aan de klant. Uw inzending moet de ingrediënten bevatten in de volgorde dat ze in de bereiding worden verwerkt. Maximaal 1 A4 per inzending, en maximaal één inzending per bedrijf of instelling. Enkel keukens in eigen beheer (dus geen externe cateraars) kunnen voor deze award deelnemen.
Op basis van lectuur selecteren onze inspecteurs drie gerechten die elk op een afgesproken moment ter plaatse in bedrijf of instelling zullen geproefd worden.