Culinor Food Group:
kwalitatieve producent van bereide maaltijden voor retail en food service

08/06/2020

​Culinor Food Group

Eetgewoontes veranderen continu. In de snelgroeiende markt van kant-en-klare gerechten wordt de vraag naar betere kwaliteit en fijnere smaak steeds groter. Culinor Food Group anticipeert op deze vraag en biedt een compleet gamma aan van pure en verfijnde gerechten en concepten. Zowel uit de Belgische als uit de internationale keuken.
Uitgekiende bereidings- en verpakkingstechnieken zorgen ervoor dat ze heerlijk vers blijven en hun natuurlijke smaak en aroma’s behouden. Culinor komt ook op voor een gezonde en evenwichtige voeding en ondertekende daarom het Handvest Nutritioneel Beleid van Fevia. Kunstmatige smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen en bewaarmiddelen gebruiken we niet. Een strenge selectie van verse en natuurlijke ingrediënten en een constante controle garanderen gerechten en sausen van topniveau. Tijdens het volledige productieproces hanteert men de strengste hygiënische normen.
Wij voldoen uiteraard aan alle HACCP-normen en daarbovenop behaalden we het IFS-certificaat, versie 6.1 higher level.

‘Cuisine du chef’

De ‘Cuisine du chef’ maaltijden worden in nauwe samenwerking gecreëerd met onze culinaire partners. Elk van hen is een meester in zijn vak met elk ook hun eigen specialiteiten. Resultaat? Een zinnenprikkelende maaltijd. Telkens weer!
Voor klanten uit de foodservice, catering en industriële keuken ontwikkelen we een
op maat gemaakt productassortiment. Deze portieverpakkingen worden geselecteerd op basis van de allerindividueelste wensen van de klant. Daarbij houden we rekening met de samenstelling van de voeding, de caloriewaarden, de eiwitten, de hoeveelheden en uiteraard de kostprijs.

More News

Gault&Millau bekroonde de beste gerechten en foodconcepten op Tomorrowland 2022

04/08/2022

Gault&Millau evalueert voor de 8e keer het food-aanbod op Tomorrowland en reikt opnieuw 5 festival food awards uit.

19/07/2022

Davigel becomes Sysco: a new name and an additional offering for more added

15/07/2022

Our partners