Culinor Food Group:
kwalitatieve producent van bereide maaltijden voor retail en food service

08/06/2020

​Culinor Food Group

Eetgewoontes veranderen continu. In de snelgroeiende markt van kant-en-klare gerechten wordt de vraag naar betere kwaliteit en fijnere smaak steeds groter. Culinor Food Group anticipeert op deze vraag en biedt een compleet gamma aan van pure en verfijnde gerechten en concepten. Zowel uit de Belgische als uit de internationale keuken.
Uitgekiende bereidings- en verpakkingstechnieken zorgen ervoor dat ze heerlijk vers blijven en hun natuurlijke smaak en aroma’s behouden. Culinor komt ook op voor een gezonde en evenwichtige voeding en ondertekende daarom het Handvest Nutritioneel Beleid van Fevia. Kunstmatige smaakversterkers, toegevoegde suikers, kleurstoffen en bewaarmiddelen gebruiken we niet. Een strenge selectie van verse en natuurlijke ingrediënten en een constante controle garanderen gerechten en sausen van topniveau. Tijdens het volledige productieproces hanteert men de strengste hygiënische normen.
Wij voldoen uiteraard aan alle HACCP-normen en daarbovenop behaalden we het IFS-certificaat, versie 6.1 higher level.

‘Cuisine du chef’

De ‘Cuisine du chef’ maaltijden worden in nauwe samenwerking gecreëerd met onze culinaire partners. Elk van hen is een meester in zijn vak met elk ook hun eigen specialiteiten. Resultaat? Een zinnenprikkelende maaltijd. Telkens weer!
Voor klanten uit de foodservice, catering en industriële keuken ontwikkelen we een
op maat gemaakt productassortiment. Deze portieverpakkingen worden geselecteerd op basis van de allerindividueelste wensen van de klant. Daarbij houden we rekening met de samenstelling van de voeding, de caloriewaarden, de eiwitten, de hoeveelheden en uiteraard de kostprijs.

More News

Actie, camera, licht! Maak kennis met Auvicom

26/05/2023

Registreer nu voor de gault&millau event catering awards 2023

14/04/2023

Beroepsfederatie BECAS start activiteiten terug op

28/03/2023

Our partners