Partnertekst:
Rational

Oct 13, 2020

30 jaar Gourmet Invent, van fine naar fun dining!

In dertig jaar is er veel veranderd in de sector. Een snelle terugblik met Bart Vandendooren, CEO van Gourmet Invent die de Gentse topcateraar liet evolueren van trendvolger naar trendsetter.

In de beginjaren maakte eventcateraar Gourmet Invent het verschil met fine dining menu’s waarvoor een perfecte mise-en-place de sleutel tot succes vormde. “Vandaag focussen we niet langer alleen op fine maar ook op fun dining,” aldus Bart Vandendooren die mee aan de wieg stond van de eventcateraar. “Daarbij is de mise-en-scene even belangrijk als de mise-en-place. Mensen willen iets beleven tijdens een evenement. Van het met elkaar delen van diverse gerechten onder het motto “sharing is caring”, over live cooking tot een demo van een bekende topchef.” Het contact met de meeste creatieve en inventieve chefs uit de sector is trouwens eveneens voor Gourmet Invent inspirerend. “Via de samenwerking met topchefs voelen we goed aan wat er leeft in de culinaire wereld. We kunnen zo mee vooruitlopen, en onze klanten uit een aanbod aan gerechten en nieuwe formules laten kiezen die mee de nieuwe trends zullen bepalen. In die zin leggen onze chefs de lat zeer hoog. Ze zetten zich steeds in om spraakmakende bereidingen te brengen die een evenement een extra dimensie kunnen geven.”

Hét recept van Gourmet Invent om in de sector top of mind te zijn.

More News

Gault&Millau Inspiration Talks op Tavola 2024

Mar 4, 2024

De jury heeft beslist: dit zijn de winnaars van de 12e Belgische AEHT Cornet Trophy

Jan 7, 2024

Belgian Event Caterer Association BECAS: Samen sterk

Dec 7, 2023

Our partners