Sir Catering opent nieuw restaurant en pop-up gastrobar DAGBLAD

Jul 11, 2024

Gevestigd in het historisch gebouw van de voormalige redactie en drukkerij van Dagblad Vooruit opent Sir Catering, winnaar van de eerste Gault&Millau Catering Chef of the Year-wedstrijd, binnenkort hun stijlvol à la carte restaurant en rooftopbar DAGBLAD.

Het is de ideale plek om te genieten van een break uit de stadsdrukte of een gezellige culinaire avond te beleven. De pop-up heeft ook twee terrassen: een klein terras aan de straatkant en een gezellige, zonnige binnentuin met plaats voor 40 gasten, achteraan het gebouw. Onder de slogan "Small plates, bar bites & cooling drinks" biedt Sir Catering een losse, laagdrempelige culinaire ervaring in een heerlijke holiday vibe. Van snelle lunch, tot apero, afterwork of diner. Iedereen is doorlopend welkom van 12u00 tot 0u00! 

Om de buurt al wat op te warmen voor de grote opening in september 2024 van de rooftopbar in het “Wintercircus”, is Sir Catering afgelopen week gestart met deze pop-up gastrobar DAGBLAD te Sint-Pietersnieuwstraat 128, 9000 Gent. Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 00:00 geopend, ook tijdens de Gentse Feesten.

More News

Event Catering Chef of the Year 2024

Nov 25, 2024

Best Catering Event of the Year 2024 - Eventcateraars

Nov 19, 2024

HR Award 2024 - Eventcateraars

Nov 12, 2024

Our partners