Tweede editie van de Gault&Millau Catering Awards

Nov 26, 2018

Gault&Millau Catering Awards # 2

Op maandag 6 maart werden voor de tweede keer de Gault&Millau Catering Awards uitgereikt bij Euroclear in Eigenbrakel. Tegelijkertijd werd ook de vierde editie van het magazine ‘Grote Keuken / Grande Cuisine by Gault&Millau’ aan het publiek voorgesteld. Het magazine kan u hier downloaden

Tweede editie van de Gault&Millau Catering Awards

De gerenommeerde gids Gault&Millau toont al enige jaren een ruime focus die het traditionele restaurantlandschap ver overstijgt. De Groene Gault&Millau en de Zucsu gids voor diabeten zijn daar  twee voorbeelden van. De redactie focust sinds vorig jaar, in samenwerking met de vakverenigingen uit de sector (FFCWB voor Wallonië en HFDV, RCMB, VBVD, VGRB et VVG voor Vlaanderen), via een halfjaarlijks magazine ook op de catering- en grootkeukenactiviteiten in bedrijven, woonzorgcentra, scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Thema’s zoals onder meer gezonde en smaakrijke voeding, klantentevredenheid, hygiëne, kwaliteitszorg, innovatie en duurzaamheid krijgen daarbij passende aandacht via duidende reportages en diepgaande interviews.
 
Daarnaast wil Gault&Millau met de Gault&Millau Catering Awards een aantal inspirerende cateringbedrijven die zich op een welbepaald thema hebben onderscheiden onder de aandacht brengen. Zo heeft de jury op maandag 6 maart 2017 de tweede Gault&Millau Catering Awards uitgereikt en dat op het vlak van klantenrelatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, gezonde voeding, innovatie & originaliteit en afvalbeheer. Na de bekendmaking van de 12 winnaars verzorgde cateraar Aramark in samenwerking met verschillende projectpartners een boeiende networking reception.

Ook de media was talrijk aanwezig tijdens de awards. Sfeerbeelden kan u bekijken op de website van VTM of op de website van Knack Weekend.

De laureaten van de Awards zijn:

AWARD RELATIE MET DE KLANT
 
CM-Zorgverblijf Ter Duinen Nieuwpoort - in eigen beheer
 
BNP Paribas Fortis, vestiging Kanselarij - met Aramark als cateraar
 
Bpost - met Sodexo als cateraar
 
 
AWARD MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
 
UZ Leuven - in eigen beheer
 
AWARD GEZONDHEID EN NUTRITIONELE ASPECTEN
 
AZ Sint Lucas, Campus Volkskliniek Gent – in eigen beheer
 
BNP Paribas Fortis, vestiging Marais - met Sodexo als cateraar
 
Les Cuisines Bruxelloises -  in eigen beheer
 
 
AWARD INNOVATIE EN ORIGINALITEIT
 
Zorgbedrijf Antwerpen – in eigen beheer
 
Le nouvel hôpital du Valdor de Liège – in eigen beheer
 
AWARD AFVALBEHEER
 
Sociaal Huis Oostende – in eigen beheer
 
CHU UCL Namur – in eigen beheer
 
Aramark - Bruxelles/Brussel
 

   

   

   

   

   

  

  

More News

Gault&Millau Inspiration Talks op Tavola 2024

Mar 4, 2024

De jury heeft beslist: dit zijn de winnaars van de 12e Belgische AEHT Cornet Trophy

Jan 7, 2024

Belgian Event Caterer Association BECAS: Samen sterk

Dec 7, 2023

Our partners