Catering Cachette breidt uit met derde foodbar in Kortrijk ‘t Hoge

11 févr. 2025

Catering Cachette, onder leiding van het gedreven duo Chaëlle en Thijs, blijft indruk maken met hun passie voor gastronomie. Met de opening van hun derde foodbar in het bruisende ‘t Hoge in Kortrijk zetten ze opnieuw een grote stap vooruit in hun missie om gezonde, snelle en verfijnde lunches toegankelijk te maken voor bedrijven.

Met hun ‘fast-good’ concept brengen ze gezonde, kwalitatieve en snelle lunches naar bedrijven in de omgeving. Net zoals in hun vestigingen in Roeselare en Kortrijk, kunnen bezoekers hier genieten van een identiek menu met verse suggesties en meetingboxen, ideaal voor een zakelijke lunch of een moment van culinaire verwennerij.

Catering Cachette onderscheidt zich niet alleen met hun foodbars, maar ook met hun exclusieve cateringservices. Dankzij de culinaire expertise van chef Thijs, opgeleid in gerenommeerde restaurants zoals Bartholomeus, ‘t Zilte, Kommilfoo & Hertog Jan , en Chaëlle’s expertise als ervaren hotelmanager, is het team van Catering Cachette perfect uitgerust om aan alle culinaire en organisatorische behoeften te voldoen. Van intieme diners en stijlvolle bruiloften tot professionele bedrijfsevenementen: Catering Cachette levert telkens een hoogstaande service met oog voor detail. https://www.catering-cachette.be/

Met deze derde foodbar versterken ze hun positie als referentie in de cateringwereld en bewijzen ze dat smaak en snelheid perfect hand in hand kunnen gaan. Benieuwd naar hun aanbod? Bezoek de website en ontdek meer over elke afzonderlijke locatie. https://cottonkitchen.be/

Plus D'actualités

Le projet Gault&Millau Young Horeca Talents récompense des élèves inventifs et créatifs : la génération Z d’écoles hôtelières pleinement ancrée dans son époque

25 mars 2025

Partnernews Ardo « Feed The Future With Fine Herbs, by Ardo »

29 janv. 2025

Event Catering Chef of the Year 2024

25 nov. 2024

Nos partenaires