Op woensdag 30 september 2020 organiseerde Gault&Millau een uniek online webinar waar enerzijds de Catering awards 2020 bekend werden gemaakt en anderzijds een licht werd geworpen op de toekomst van de cateringsector in België. Met deze onlineshow wou Gault&Millau op een passende manier de sector van de grootkeukens en de event catering in de spotlight plaatsen. 5 jaar geleden deelde Gault&Millau voor het eerst de Catering Awards uit in samenwerking met de Beroepsverenigingen. In maart 2020 zou de eerste Night of the Catering plaatsvinden in zaal La Madeleine in Brussel. Covid19 besliste er anders over. In samenspraak met de sector werd besloten om op 30/09 alsnog de prijzen toe te kennen (die verdiend werden in 2019). Een manier om de sector te eren en te tonen waar ze tot maart 2020 toe in staat was, en het binnenkort opnieuw zal zijn, aldus Marc Declerck, CEO van Gault&Millau Benelux. Het webinar kan u hieronder opnieuw bekijken.
Door aandacht te geven aan de verschillende winnaars van de awards en door in gesprek te gaan met een aantal belangrijke vertegenwoordigers uit de sector, werd inderdaad een positieve boodschap gebracht aan iedereen die de afgelopen maanden geleden heeft onder de huidige crisis. De eerste editie van de Gault&Millau Catering gids zal via gaultmillaucatering.be online gepubliceerd worden, en in november in de Gault&Millau restaurantgids deels worden hernomen via een speciale Catering Cahier. Er werd ook een selectie van event cateraars en feestzalen met eigen catering opgenomen in deze digitale gids.
Volgende winnaars werden voor de editie 2020 bekroond:
GROOTKEUKENAWARDS
Relatie met de klant
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Gezondheid en nutritionele aspecten
Innovatie & originaliteit
Waste management
EVENT CATERING AWARDS
Meer informatie over de winnaars vindt u op www.gaultmillaucatering.be.