In 2025 zullen voor de zevende keer de Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan bedrijven die rond specifieke thema’s een betekenisvolle en inspirerende inspanning geleverd hebben.
Er zullen awards uitgereikt worden binnen 2 categorieën:
----------------------------
De Gault&Millau Collectiviteitskeuken Awards worden uitgereikt aan een onderneming of instelling die in een bepaald domein of thema bijzondere en structurele inspanningen levert waardoor deze als voorbeeld voor de sector kunnen gelden.
Hieronder vindt u de verschillende categorieën waarbinnen u kunt deelnemen:
Beantwoord deze vragen zo duidelijk mogelijk. Zo maakt uw bedrijf of instelling kans om voor de geleverde inspanningen met een Award publiek erkend te worden. U kan per award ook een bijlage toevoegen (in verschillende bestandsindelingen zoals Word, Excel, JPG of PDF) om uw deelname te staven.
Inschrijven voor deze awards kan tot 1 juni 2025.
Mocht u zelf nog vragen hebben, dan kan u deze steeds stellen via [email protected].
Event cateraars kunnen deelnemen aan de Event Catering Awards binnen volgende categorieën:
Beantwoord deze vragen zo duidelijk mogelijk. Zo maakt u kans om voor de geleverde inspanningen met een Award publiek erkend te worden. U kan per award ook een bijlage toevoegen (in verschillende bestandsindelingen zoals Word, Excel, JPG of PDF) om uw deelname te staven.
Inschrijven voor de eerste 7 Event Catering Awards kan tot 1 juni 2025. Voor de "Event Catering kookwedstrijd/Event Catering Chef of the Year” kan u deelnemen tot 15 mei 2025.
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Catering Awards Show op 8 september 2025.
Mocht u zelf nog vragen hebben, dan kan u deze steeds stellen via [email protected].
De Catering Awards Show 2025 zal plaatsvinden op 8 september 2025 in Brussel.
Benieuwd naar de winnaars van de vorige edities? U kan ze hier ontdekken: