Gids 2020

Binnen het nieuwe project “Catering 2.0” lanceert Gault&Millau vanaf 2020 een splinternieuwe gids voor de (event) catering & grootkeuken sector.

U kan deze gids raadplegen via deze link.

Deze nieuwe gids zal content bevatten met betrekking tot de zgn. collectiviteits keukens (grootkeukens) alsook event catering. Deze indeling zal ook duidelijk zichtbaar gemaakt worden in de gids aangezien er duidelijke overeenkomsten maar ook significante verschillen bestaan tussen beide bedrijfsactiviteiten. Een selectie van kwalitatieve cateringbedrijven zal opgenomen worden in de gids, evenwel zonder numerieke beoordelingsschaal. 

Opname in de gids

Gault&Millau opereert steeds volledig zelfstandig & objectief bij het samenstellen van haar gidsen. Een panel van catering experten werd hiervoor samengesteld.

U kan echter steeds vrijblijvend een aanvraag indienen om opgenomen te worden in de gids mits een onderbouwde motivatie via [email protected]

Onze partners