Gault&Millau evalueert voor de 8e keer het food-aanbod op Tomorrowland en reikt opnieuw 5 festival food awards uit.

19 jul. 2022

Brussel, 19 juli 2022 - Voor het 8e jaar slaan Gault&Millau en Tomorrowland de handen in elkaar om het eten op het festival aan een kritische blik te onderwerpen en het food aanbod te optimaliseren. Gault&Millau zal dit jaar op verschillende dagen gespreid over twee weekends met een team van ervaren inspecteurs aanwezig zijn. Het team reikt daarnaast terug vijf awards uit aan de best presterende food-standen.

 

Inspecties op het festival 

 

Tomorrowland, het bekendste elektronische muziekfestival ter wereld, won enkele jaren geleden nog de Gault&Millau Culinary Innovators ‘Event Award’. Tijdens de editie van het muziekfestival dit jaar zullen de inspecteurs van Gault&Millau net zoals de vorige edities het enorme aanbod aan festivaleten en de meer dan 100 food-stands beoordelen. Daarbij wordt rekening gehouden met criteria zoals smaak, kwaliteit, sfeer en bediening, gebruikte ingrediënten en gezondheid. Door deze inspecties wilt Tomorrowland blijven evolueren en het aanbod van het festivaleten optimaliseren naar de komende jaren toe. 

 

 

Gault&Millau Festival Food Awards

 

Gault&Millau zal bovendien opnieuw vijf verschillende awards uitreiken voor de best presterende food-stands:
 
 

1. Gault&Millau best festival food - streetfood: het gerecht dat het meeste punten zal ontvangen van de inspecteurs en dus de hoogste gemiddelde score krijgt.

2. Gault&Millau best festival food - gastronomisch: Het meest gastronomische festivalgerecht, waarbij zowel presentatie en smaak beoordeeld werden.

3. Gault&Millau best healthy festival food: het gezondste festivalgerecht, waarbij gekeken wordt naar de combinatie van smaak en gezonde ingrediënten. 4. Gault&Millau Best creativity at a festival: De foodstand met het voor een festival meest innovatieve gerecht.

5. Gault&Millau best restaurant experience: Het meest geslaagde restaurant concept op Tomorrowland.

Deze winnaars krijgen na afloop van het festival een certificaat waarmee ze hun deskundigheid kunnen aantonen op andere evenementen. 

 

Over Gault&Millau    

 

Gault&Millau is een leidende uitgever binnen de wereld van de gastronomie. Maar Gault&Millau brengt veel meer dan dat. Met het project Culinary Innovators staat de groep stil bij de toekomst van de gastronomie. Want nooit eerder in de geschiedenis evolueerde alles zo snel. Het bedrijf kijkt ook naar kwaliteitsverbetering voor gemeenschapskeukens en event catering via het project Gault&Millau Catering. Met het project ‘POP – Fast Casual Dining’ speelt Gault&Millau in op de trend van toegankelijke en trendy eetadressen waar beleving en concept centraal staan. Tenslotte wordt Gault&Millau meer en meer gevraagd als consultant door bedrijven uit de ruime voedingssector. 

 

Contact & info Gault&Millau

Sven Van Coillie /  [email protected] 

Frank Cops / [email protected]

www.gaultmillau.be

Meer Nieuws

Sir Catering opent nieuw restaurant en pop-up gastrobar DAGBLAD

11 jul. 2024

Gault&Millau moedigt slimme cateringoplossingen aan: Market 24/7

9 jul. 2024

Tweede editie van Gault&Millau Belgische Wijngids en Belgian Wine Awards 2024 voorgesteld

26 jun. 2024

Onze partners