Gault&Millau lanceert het 2e magazine ‘Grote Keuken/Grande Cuisine’

26/11/2018

Tweede editie van het magazine ‘Grote Keuken/Grande Cuisine’

Op 23 mei 2016 lanceerde Gault&Millau samen met haar partners de nieuwe editie van ‘Grote Keuken/Grande Cuisine’, een magazine rond de cateringsector in België. Het magazine biedt een unieke blik op de sector en wilt daarbij de verschillende partners inspireren, informeren en opleiden.  

Lanceringsevenement bij Aramark

Het lanceringsevenement vond plaats bij een van de partners van het project, Aramark. Zij stelden het bedrijfsrestaurant van Euroclear in Eigenbrakel ter beschikking en zorgden voor feilloze organisatie. Tijdens het evenement stelden Stijn Crombé, managing director van Aramark Benelux, en Marc Declerck, C.E.O. van Gault&Millau België, het nieuwe magazine in primeur voor.

Na de voorstelling was er tijd voor networking en konden de gasten genieten van verschillende kwalitatieve hapjes en drankjes van partners uit de cateringsector. 

   

    

   

   

Informatie over het project

Het project ‘Grote Keuken / Grande Cuisine’ overkoepelt de activiteiten binnen scholen, bedrijven, woonzorgcentra, ziekenhuizen, instellingen alsook catering aan huis. Er is aandacht voor gezondheid, kwaliteit, rentabiliteit, klanten tevredenheid en duurzaamheid. Ook het economisch belang en de enorme werkgelegenheid die deze brede en arbeidsintensieve sector vertegenwoordigt, worden onder de aandacht gebracht.

De bedoeling van het project is enerzijds een foto te nemen van de sector zoals zij vandaag is, op basis van een reeks criteria, en toonaangevende/innoverende instellingen te bekronen met een award. Onder meer volgende criteria komen in aanmerking: prijs/kwaliteit, diversiteit, klantvriendelijkheid, duurzaamheid, presentatie, gezondheidsaspecten (verse groenten en fruit, diabeet vriendelijkheid, aandacht voor gluten en allergenen, hygiëne...

​Voor deze awards kan u vanaf nu inschrijven op de website www.gmcateringawards.be

Meer Nieuws

Authentic Demi-Glace & Fonds - Een authentieke basis waarop chefs kunnen bouwen

27/01/2023

Tijd besparen in de keuken met voorgegaarde producten van Meco

12/09/2022

De inflatie tegengaan

31/08/2022

Onze partners