Inex pakt uit met gloednieuw Barista gamma voor professionals

22 nov. 2021

Nieuw gamma

Inex voegt een nieuw gamma toe voor de professionele markt.
Met Inex Barista speelt het zuivelbedrijf in op de stijgende populariteit van koffiebars en koffiespecialiteiten. Ze pakken uit met 2 opschuimvarianten die latte creaties naar een hoger niveau tillen.

​Inex Barista Lactosevrij

Inex Barista Lactosevrij is gemaakt van Belgische weidemelk. Deze melk is afkomstig van koeien die meer dan 120 dagen per jaar in de weide vertoeven, en dat voor minstens 6 uur per dag. De opschuimmelk is een op-en-top Belgisch zuivelproduct. Bovendien halen ze met deze 100% lactosevrije opschuimmelk het onderste uit de kan, want nu kan iedereen van heerlijk melkschuim in zijn latte creatie genieten.

     

Inex Barista Haver

Met het 2e paradepaardje in de Barista range beantwoorden we als Belgisch zuivelbedrijf aan een andere toenemende behoefte, namelijk plantaardige zuivelalternatieven. Inex Barista Haver is de eerste plantaardige drink onder het merk en meteen een binnenkomer! Deze plantaardige opschuimvariant doet niet onder voor zijn broertje. Perfect homogeen melkschuim en een fijn mondgevoel zijn de voornaamste kwaliteiten.

Meer info: https://www.inex.be/inex_product_category/foodservice-barista/
In samenwerking met Barista Jo De Bruyne van koffiebar Philimonius ontwikkelden we, voor professionals, originele najaarsrecepten met verrassende smaakcombinaties. Ontdek ze hier.

   

Ga aan de slag met Inex Barista!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met Inex Barista? We laten je graag ervaren waarom foodprofessionals enthousiast zijn over onze producten.
Vraag via onderstaande link je gratis staal van Inex Barista Lactosevrij (6x1L) en Haver (6x1L) aan en we zorgen dat je deze producten zo snel mogelijk kan uittesten.*
https://www.inex.be/inex_product_category/foodservice-barista/#staalaanvraag
 
* aanbod enkel geldig voor foodprofessionals met BTW-nr.

Meer Nieuws

Gault&Millau Inspiration Talks op Tavola 2024

4 mrt. 2024

De jury heeft beslist: dit zijn de winnaars van de 12e Belgische AEHT Cornet Trophy

7 jan. 2024

Belgian Event Caterer Association BECAS: Samen sterk

7 dec. 2023

Onze partners