Ontdek de Lente-Zomereditie van de GET INSPIRED!

Apr 26, 2024

De zomer staat voor de deur, en met de gloednieuwe GET INSPIRED van Sysco kunnen horecaprofessionals zich verheugen op een seizoen vol smaakvolle inspiratie en culinaire ontdekkingen. Ons nieuwste boek/folder is gevuld met meer dan 500 zorgvuldig geselecteerde producten, meer dan 100 gloednieuwe toevoegingen aan ons uitgebreide assortiment. Of je nu op zoek bent naar verfijnde tapas, specifieke producten voor de Halal keuken, verfrissende salades, heerlijke vegetarische gerechten, of zelfs de laatste trends op het gebied van fastfood en koffiebar benodigdheden, deze editie heeft voor elk wat wils.

Samen met onze culinair adviseurs hebben we een verzameling van seizoensrecepten samengesteld die niet alleen inspireren, maar ook praktisch toepasbaar zijn in elke professionele keuken. Deze recepten ademen de zomer en laten de veelzijdigheid van de culinaire wereld zien, van lichte en verfrissende gerechten tot hartige smaakexplosies die je gasten zullen betoveren.

Kortom, onze selectie biedt een breed scala aan smaken en texturen die de zomer tot leven brengen op je bord. Zo voldoet jouw menu aan de behoeften van een divers publiek.

GET INSPIRED is een onmisbare metgezel voor elke horecaprofessional die streeft naar culinaire perfectie en gasttevredenheid. Ontdek hem nu op https://sysco-be.com/nl/syscovores, laat je inspireren door onze selectie en maak van deze zomer een seizoen om nooit te vergeten.

03 393 94 70 | www.sysco-be.com | Rijksweg 19, 2880 Bornem

More News

Gault&Millau Inspiration Talks op Tavola 2024

Mar 4, 2024

De jury heeft beslist: dit zijn de winnaars van de 12e Belgische AEHT Cornet Trophy

Jan 7, 2024

Belgian Event Caterer Association BECAS: Samen sterk

Dec 7, 2023

Our partners