Selections
Catering Awards 2025: participate
Other pages
News
Gault&Millau website
Change language
FR
NL
Change country
Catering Awards 2025: participate
News
Gault&Millau website
FR
NL
News
Search
Tags:
Awards
Catering
Catering Awards
Conseils
Events
Gastronomie
Gault&Millau News
Inspiration
News de nos partenaires
POP - Fast Casual
Partner news
People
Produits
Restaurants
Traiteurs
Event Catering Chef of the Year 2024
Nov 25, 2024
Best Catering Event of the Year 2024 - Eventcateraars
Nov 19, 2024
HR Award 2024 - Eventcateraars
Nov 12, 2024
Innovative Idea of the Year 2024 - Eventcareraars
Nov 8, 2024
Healthy Event Caterer of the Year 2024 - Eventcateraars
Oct 31, 2024
Sustainability Award 2024 - Eventcateraars
Oct 25, 2024
Hospitality Award 2024 - Event Cateraars
Oct 20, 2024
Partner news: Terug naar de oorsprong van de smaak van chocolade: Ontdek de Belcolade Origins chocolade
Oct 16, 2024
Taste Award: Best Catering Dish 2024 - Collectiviteitskeukens
Oct 15, 2024
Partnernews Ardo « Feed The Future With Fine Herbs » : Wok Asian Style
Oct 12, 2024
HR Award 2024 - Collectiviteitskeukens
Oct 10, 2024
Innovation Award 2024 - Collectiviteitskeukens
Oct 5, 2024
Zorg campus Denderrust
De toekomst van collectiviteitskeukens - column van Maj Vandergeten in De Standaard
Oct 4, 2024
Sysco
Ervaar de magie van de feestdagen met Sysco®!
Oct 2, 2024
Healthy Award 2024 - Collectiviteitskeukens
Sep 27, 2024
Sustainability Award 2024 - Collectiviteitskeukens
Sep 21, 2024
Partnernews Belcolade : De kunst van praliné: een erfgoed van smaak en traditie
Sep 19, 2024
Hospitality Award 2024 - Collectiviteitskeukens
Sep 13, 2024
Partner news Sysco: Zeus' Favourite
Sep 10, 2024
Gault&Millau reikt de Catering Awards 2024 uit
Sep 10, 2024
Catering Awards Magazine 2024
Sep 10, 2024
Partnernews GOODMEAT - Waarom ‘Striploin’ de slimme keuze is voor cateraars
Sep 9, 2024
Ardo
Partnernews - De vriesverse kruiden van Ardo zijn het geheim in elke keuken
Aug 17, 2024
Partner news: De Dessert Bases van Elle & Vire Professionnel® Heel eenvoudige bases om oneindig vele desserts te creëren
Aug 12, 2024
Our partners
Newsletter
Subscribe to our newsletter and receive all the news from
Gault&Millau!
Your e-mail address:
I have read and agree to the
Privacy Policy
Thank you
You have been subscribed to our newsletter.