Een event organiseren op een originele plek in Brussel?

7 aug 2024

Ben je op zoek naar een plek voor je volgende bedrijfsevenement? Dat komt goed uit. Want in Brussel zijn er heel wat mogelijkheden. In onze hoofdstad krioelt het van de originele en prestigieuze locaties die van jouw event een onvergetelijk avontuur maken.  

In Brussel wordt heel wat industrieel erfgoed in leven gehouden. Maar jij kan er ook echt leven in brengen met jouw evenement. Organiseer het op een van de vele industriële locaties die je overal in en rond Brussel vindt.  

Rood fluwelen zitjes en gordijnen, barokke balkons, monumentaal stucwerk, muur- en plafondschilderingen... Het is niet enkel in het operahuis De Munt dat je de oude grandeur van de podiumkunsten kan beleven. In Brussel vind je enkele zalen die je transporteren naar lang vervlogen tijden. Van een barok theater in Italiaanse stijl tot 17de-eeuws volkstheater: laat je fantasie de vrije loop met onze selectie historische theaters!

Neem een kijkje op www.visit.brussels en ontdek een selectie van buitengewone locaties die gegarandeerd indruk zullen maken. Aan de hand van twee vragen helpen we je de perfecte locatie te vinden voor je evenement in Brussel en meteen de eigenaar te contacteren. Inspiratie of advies op maat nodig? Het visit.brussels Convention & Association Bureau helpt je graag bij het vinden van de beste locatie voor uw evenement.

Meer Nieuws

Partner news Sysco: Zeus' Favourite

10 sep 2024

Gault&Millau reikt de Catering Awards 2024 uit

10 sep 2024

Catering Awards Magazine 2024

10 sep 2024

Onze partners