Partner news Sysco:
Zeus' Favourite

10 sep 2024

Harissa mayo

  • 2 eieren (82871)
  • 0,5 dl kaviaar van tomaat (42711)
  • 100 g harissa pasta (16355) 
  • 8 dl druivenpitolie (17138)
  • Pezo en xantana 

  1. De eieren, kaviaar van tomaat, harissa en xantana mengen in de Thermomix.
  2. Daarna opwerken met de druivenpitolie en afkruiden.

Krokantje 

  • 60 g eiwit (82826)
  • 60 g bloem (14943)
  • 60 g boter (82918)
  • 20 g tomaat (42711)
  • 20 g honing (14188)
  • 20 g pecorino (82245)
  • Pizzakruiden (19665)

  1. Alle ingrediënten mengen en daarna op een silpatmat strijken.
  2. Gedurende 5 min afbakken op 160°C.

Quenelle van aubergine

  • 200 g kaviaar van tomaat (42711)
  • 100 g lamsjus
  • 600 g kaviaar van aubergine (43363)
  • 200 g Griekse yoghurt (83172)
  • 9 g jota

  1. Alle ingrediënten samenvoegen in de thermomix en opwarmen tot 90°C, maar niet glad draaien.
  2. Alles in matjes verdelen en in de diepvriezer steken.

Bechamel met kaneel

  • 500 g melk (80265)
  • 500 g room (81653)
  • 300 g eidooiers (82262)
  • 1 kg pecorino (82245)
  • 2 g Xantana
  • Kaneel 

  1. Alles samenvoegen in de thermomix op 80°C gedurende 15 min.

Lams dome 

  • Lamsschouder gegaard 7 kruiden (43069)
  • Harissa 
  • Pezo 

  1. Het lamsvlees opwarmen in de oven in de originele verpakking of in een warm waterbadje.
  2. Daarna mengen met de jus, harissa en pezo.

Aardappel

  • Anna-aardappel (75383)
  1. Rondjes uitsteken en even kort aanbakken 

Meer info:
https://www.calameo.com/sysco-belgium/read/007068704b762279f4e9d
03 393 94 70
[email protected]
www.sysco-be.com

Meer Nieuws

Partner news: De kunst van praliné: een erfgoed van smaak en traditie

19 sep 2024

Gault&Millau reikt de Catering Awards 2024 uit

10 sep 2024

Catering Awards Magazine 2024

10 sep 2024

Onze partners