Vandemoortele® vinaigrettes:
met een optimale consistentie bespaar je tijd en geld

24 mei 2021

Verhoog je efficiëntie met de Vandemoortele® vinaigrettes

Als chef wil je efficiënt werken in de keuken. Een goede voorbereiding maakt immers een wereld van verschil. En daar kan Vandemoortele een handje bij helpen. Door hun romige consistentie blijven de Vandemoortele® Yogorette en de Thousand Islands vinaigrette beter op de salades liggen en hechten ze zich beter aan pastasalades. Je gerechten ogen niet alleen veel mooier, ze krijgen door de optimale zuurbalans ook een extra smaakboost. Je klanten proeven het verschil. ​VANDEMOORTELE® THOUSAND ISLANDS VINAIGRETTE 

  • UITZICHT EN KLEUR: Zalmroze kleur met een mooie glans
  • SMAAKBALANS: Intense zoetzure smaak
  • CONSISTENTIE: Geëmulgeerd, romig en vlot te spritsen door fijne kruidengarnituur

Populaire vinaigrette met intense smaak en lekker zuiderse kruidentoets, voor een smakelijke en kleurrijke finishing touch van al je gerechten, zowel koud als warm. En sowieso succes gegarandeerd in een glanzende hoofdrol als dipsaus. Must-have in je keuken!
VANDEMOORTELE® YOGORETTE

  • UITZICHT EN KLEUR: volle natuurlijke roomkleur
  • SMAAKBALANS: frisse zuur zoette smaak
  • CONSISTENTIE: geëmulgeerd, romig, vlot te napperen

 Inspiratie en tips
De verfijnde, romige Yogorette van Vandemoortele® met een vleugje honing zit boordevol smaak. De perfecte match voor luchtige salades of als dip bij rauwe groentjes. En een echte topper in de mediterrane keuken. Maakt elk gerecht nog smaakvoller en lekkerder.
 
Klik hier voor receptinspiratie en tips.
Interesse in onze producten? Contacteer je grossier, neem contact op met de Vandemoortele vertegenwoordiger in jouw buurt of mail naar [email protected].

Meer Nieuws

We are House of Hospitality

10 mei 2024

Ontdek de Lente-Zomereditie van de GET INSPIRED!

26 apr. 2024

Gault&Millau Inspiration Talks op Tavola 2024

4 mrt. 2024

Onze partners