Catering Awards 2020

Sep 10, 2020

De Gault&Millau Catering Awards 2020

In het najaar van 2020 zullen voor de vierde keer de Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan bedrijven die rond specifieke thema’s een betekenisvolle en inspirerende inspanning geleverd hebben. De awards worden dit jaar via een online webinar bekend gemaakt op 30/09.

Registreren voor de Night of the Catering

Inschrijven voor de Awards

We danken eenieder voor de inzet en het vertrouwen die reeds in het kader van ons project werden betoond, en we gaan er alles aan doen om van het project een groot succes te maken.  Daartoe werd overigens ook beslist om van start te gaan met een online magazine dat de komende maanden online komt. De Catering gids zal daarnaast geïntegreerd worden in de gewone Gault&Millau gids, die uitgegeven wordt eind 2020. Dit zal de reikweidte en het bereik van het catering project drastisch verhogen, en zo hopen wij om ook ons steentje bij te dragen aan de steun die de sector meer dan ooit nodig heeft. 

   

3 categorieën Awards

Voor het eerst wordt ook event catering mee opgenomen en zullen er awards uitgereikt worden binnen 3 categorieën: 

1) Grootkeuken Awards

De Gault&Millau Catering Awards worden uitgereikt aan een onderneming of instelling die in een bepaald domein of thema bijzondere en structurele inspanningen levert waardoor deze als voorbeeld voor de sector kunnen gelden.

Inschrijven voor de Awards

2) Event Catering Awards

Event cateraars kunnen via [email protected] een aanvraag doen om genomineerd te worden voor een van onderstaande awards. Vervolgens krijgt u een aantal richtlijnen en vragen die u moeten helpen om een kort dossier samen te stellen. Dit dossier omvat onder meer een beschrijving en motivatie van uw project, enkele objectieve cijfers, fotomateriaal, filmpje,... Gault&Millau evalueert deze dossiers en kan desgewenst meer informatie opvragen.

Inschrijven voor de Awards


3) Catering Chef of the Year Award

Tijdens een kookwedstrijd gaat een professionele jury op zoek naar het beste catering gerecht gemaakt door 10 event catering chefs. Voorafgaand aan ‘the night of the catering’ (in 2020 een online editie op 30/09) zullen de deelnemers 2 gerechten maken: 1 gerecht volgens vooraf bepaalde criteria (afgelijnd) en 1 gerecht met een zgn. verrassingsbox. Op basis van deze gerechten en de wedstrijdvoorwaarden zal de jury een event catering chef of the year kiezen. 

Inschrijven voor de Awards
 

     

More News

Eerste Gault&Millau Catering Award 2024 al bekend!

Jun 12, 2024

We are House of Hospitality

May 10, 2024

Ontdek de Lente-Zomereditie van de GET INSPIRED!

Apr 26, 2024

Our partners