CHEF® Natural kalfsfond, de essentie van authenticiteit met 100% natuurlijke ingrediënten

24/12/2021

Sinds 1976 ondersteunt CHEF® horecaprofessionals met culinaire oplossingen die voldoen aan hun behoeften, met respect voor kwaliteit, smaak en traditie. De recepten worden ontwikkeld in samenwerking met chefs en omdat de kookkunst voortdurend evolueert, worden de producten gecreëerd in harmonie met nieuwe smaakwensen. Om te voldoen aan de verwachtingen van chefs die hun creativiteit volledig willen uiten met respect voor traditie, onthult CHEF® een nieuw recept voor de Kalfsfond in het CHEF® Natural Fond-assortiment. CHEF® Natural kalfsfond is afkomstig van een proces dat vergelijkbaar is met een traditionele productie, het resultaat van lang en zacht koken gedurende 12 uur, waardoor een perfecte osmose van smaken mogelijk is. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten, combineert dit recept de karakteristieke smaak en smaken van een traditionele kalfsbouillon vermengd met hints van ovengeknepen botten en een aromatische garnering. Gebruiksklaar, gemakkelijk te doseren en te gebruiken in een 1L-formaat, de CHEF® kalfsfond bespaart koks kostbare tijd met behoud van constante kwaliteit
 Dit nieuwe recept completeert het CHEF® Natural fond en fumet-assortiment  bestaande uit een gevogeltefond, lamsfond, kippenbouillon, demi-glace en schaaldierenfumet. Dankzij dit CHEF®-gamma, gebruiksklaar en op ambachtelijke wijze bereid, wordt de efficiëntie vertienvoudigd en blijft de originele smaak behouden om zich aan te passen aan alle creatieve wensen van chef-koks.

More News

Gault&Millau bekroonde de beste gerechten en foodconcepten op Tomorrowland 2022

04/08/2022

Gault&Millau evalueert voor de 8e keer het food-aanbod op Tomorrowland en reikt opnieuw 5 festival food awards uit.

19/07/2022

Davigel becomes Sysco: a new name and an additional offering for more added

15/07/2022

Our partners