La Pâtisserie du Chef®

24/05/2021

Kant-en-klare kwaliteit, artisanaal bereid met pure ingrediënten op basis van authentieke recepturen.

Om iets bijzonders op tafel te brengen haal je als chef altijd het beste in jezelf naar boven. Ook bij patisserie kies je als chef voor het beste: La Pâtisserie du Chef® van Vandemoortele.
Kant-en-klare kwaliteit, artisanaal bereid met pure ingrediënten op basis van authentieke recepturen. In elk laagje schuilt het vakmanschap van meester patissiers die perfect weten wat jij als chef wil serveren.

Variatie in vormen – geef patisserie vorm

Je eigen signatuur begint bij de vorm. Dat heb je zelf in de hand – letterlijk. Afhankelijk van de manier waarop je de stangen en platen van La Pâtisserie du Chef® versnijdt, ziet dezelfde patisserie er toch elke keer verrassend anders uit.
 
Op zoek naar inspiratie om je patisserie te versnijden? Download hier enkele versnijdingstechnieken

Creatieve afwerkingstips – puur of met signatuur

La Pâtisserie du Chef® van Vandemoortele maakt het je lekker makkelijk. Elk dessert is af. Op zich al bijzonder. Perfect puur te presenteren als je snel iets op een bordje wil. Of te signeren mocht je er nog je eigen draai aan willen geven. Met smaak. En met gemak. Zo speelt La Pâtisserie du Chef in op jouw verwachtingen én die van je klanten. Maak er dus iets moois van. De complimenten zijn voor jou.
 
Op zoek naar inspiratie voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Communie & Lentefeest, Kerstmis of nieuwjaar? Ontdek alle afwerkingstips op de Vandemoortele website

More News

Actie, camera, licht! Maak kennis met Auvicom

26/05/2023

Registreer nu voor de gault&millau event catering awards 2023

14/04/2023

Beroepsfederatie BECAS start activiteiten terug op

28/03/2023

Our partners