Night of the Catering wordt uniek online webinar in 2020

10/09/2020

Gault&Millau Night of the Catering wordt uniek online webinar in 2020

Het directiecomité van Gault&Millau heeft beslist de lancering van onze eerste Gault&Millau Cateringgids 2020 en de bekendmaking van de Gault&Millau Catering Awards, die op 18 maart zou doorgaan in de Magdalenazaal te Brussel, te laten plaatsvinden door middel van een uniek online webinar in 2020. Dit webinar vindt plaats op 30 september omstreeks 15u. 
 
Na grondig overleg, zowel intern als met experten, hebben we deze beslissing genomen. We zijn ervan overtuigd dat we ook op deze manier de sector een steuntje in de rug kunnen geven. De juiste invulling en sprekers worden de komende weken bekend gemaakt. We zullen uiteraard met alle partijen die betrokken zijn bij deze organisatie persoonlijk op korte termijn contact nemen.
 
We danken eenieder voor de inzet en het vertrouwen die reeds in het kader van ons project werden betoond, en we gaan er alles aan doen om van het project een groot succes te maken. Daartoe werd overigens ook beslist om van start te gaan met een online magazine dat de komende maanden online komt. De Catering gids zal daarnaast geïntegreerd worden in de gewone Gault&Millau gids, die uitgegeven wordt eind 2020. Dit zal de reikweidte en het bereik van het catering project drastisch verhogen, en zo hopen wij om ook ons steentje bij te dragen aan de steun die de sector meer dan ooit nodig heeft. 

    

More News

Tijd besparen in de keuken met voorgegaarde producten van Meco

12/09/2022

Faced with inflation

31/08/2022

Partner in the picture: Allgro

19/08/2022

Our partners