Partner news:
De Dessert Bases van Elle & Vire Professionnel® Heel eenvoudige bases om oneindig vele desserts te creëren

Aug 12, 2024

Voor desserts die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen zullen overtuigen, zijn de Dessert Bases van Elle & Vire Professionnel® je beste bondgenoot. Met de Crème Brûlée Bourbon vanille, de Panna Cotta en de Tiramisù heb je de keuze uit drie hoogwaardige bases die je in staat stellen om verschillende en originele desserts creëren die gegarandeerd een succes zullen zijn.

 

Geproduceerd op basis van geselecteerde room, kenmerkend element van Elle & Vire Professionnel®, onderscheiden de drie bases zich door hun authentieke en natuurlijke smaak, hun gebruiksgemak en hun uitzonderlijke veelzijdigheid. Ze zijn ontworpen om het werk van professionals in de horeca te vereenvoudigen en zijn dus heel gemakkelijk te bereiden. Ze kunnen zowel zonder toevoegingen gebruikt worden of als basis dienen voor het creëren van meer verfijnde en gepersonaliseerde desserts, door het toevoegen van fruit, specerijen of andere aroma’s. Dankzij hun onberispelijke textuur schiften ze niet bij het toevoegen van alcohol, aroma's of fruit, wat zorgt voor een constant en kwalitatief resultaat zonder risico op fouten bij de berekening van proporties. Ze zijn verkrijgbaar in UHT-brikken van 1 liter en bieden daardoor een lange houdbaarheid en perfecte hygiëne. 

 

Ontdek het Dessert Bases assortiment:

 

CRÈME BRÛLÉE BOURBON VANILLE 

  • Alle eigenschappen van een artisanale Crème Brûlée met vanillegranen
  • Natuurlijk vanillearoma
  • Snelle bereiding, zonder bakken in de oven
  • Uitzonderlijke bestendigheid tegen alcohol en aroma’s
  • Kan gebruikt worden als basis voor taarten, entremets, verrines, enz.
  • Eindeloze mogelijkheden om te aromatiseren (kruiden, vruchten, bloemen, groene thee, koffie, enz.)

PANNA COTTA

  • Dessert bereidt volgens traditioneel Italiaans recept
  • Authentiek recept met vanillegranen
  • Romige en gladde textuur die gekleurd, gearomatiseerd en gevormd kan worden
  • Laat het toevoegen van vruchten toe
  • Op te dienen met vruchtencoulis, karamel, enz.

TIRAMISÙ

  • Smeuïg recept met 60% mascarpone
  • Licht opgeklopte textuur, gemakkelijk te verwerken (zonder eieren toe te voegen)
  • Scheidt niet af bij het toevoegen van alcohol of aroma’s
  • Ideaal voor de bereiding van fruittiramisù, mascarponemousse, verrines, minidessert-bases

 

Om je dessertaanbod nog aantrekkelijker en unieker te maken, bezoek hun Instagram-pagina @elleetvirepro_be en de website www.elle-et-vire.com/be/nl/pro/recepten/

More News

Partner news Sysco: Zeus' Favourite

Sep 10, 2024

Gault&Millau reikt de Catering Awards 2024 uit

Sep 10, 2024

Catering Awards Magazine 2024

Sep 10, 2024

Our partners