Sligro, jouw partner in foodservice

Aug 17, 2023

Sligro is met Sligro-ISPC en Sligro-M jouw partner in foodservice. Met 12 zelfbedieningsvestigingen verspreid over Vlaanderen en Wallonië, kan je snel jouw inkopen organiseren.


Wens je jouw bestelling te laten leveren? Ook dat is mogelijk. Als bezorgklant wordt je beleverd door één van onze centrale distributiecentra in jouw regio. 

Sligro’s exclusieve merken: beste kwaliteit, beste prijs
Het assortiment van Sligro bestaat uit een sterke mix van bekende A-merken én exclusieve merken. Deze exclusieve merken zijn een combinatie van eigen merken en exclusieve importen. Speciaal ontwikkeld voor en door foodprofessionals, van de allerhoogste kwaliteit en voordeliger dan de A-merken. Je herkent een exclusief merk aan het ‘exclusief verkrijgbaar’-beeldmerk.

De meer dan 100 merken vind je over alle afdelingen heen, zowel in food, non-food, diepvries als ultravers.

Voordelen van exclusieve merken
Met een exclusief merk profiteer je altijd van 3 voordelen:

  • Kwalitatief gelijk aan of beter dan het A-merk;
  • Tot 25% voordeliger dan vergelijkbare A-merken;
  • Speciaal ontwikkeld voor én door foodprofessionals.

Je herkent een exclusief merk aan het ‘Exclusief verkrijgbaar’-beeldmerk.


We stemmen af op jouw wensen. Daardoor beschikt ieder merk over een eigentijdse receptuur, verpakking én unieke kenmerken. De nauwgezette aandacht voor details, het engagement om biologische en duurzame ingrediënten te gebruiken en de passie achter deze merken dragen bij tot buitengewone productassortimenten.

Exclusieve merken in de kijker
SmitVis


SmitVis is Sligro’s verspartner voor vis en visspecialiteiten. Het SmitVis-assortiment bij Sligro bestaat uit meer dan 1600 producten, variërend van dagverse vis tot verse kreeft, schaal- en schelpdieren en koelverse visspecialiteiten. De verse vis wordt dagelijks aangevoerd van de grote visafslagen in Europa. Bij de inkoop en verwerking van vis maakt het bedrijf bewuste keuzes ten gunste van duurzame visserij en viskweek. Door het complete proces in eigen beheer te houden, zijn alle producten 100% traceerbaar.

Take Dis

Take Dis is de koploper op het gebied van innovatieve en duurzame disposables, zoals wegwerpbestek, snackbakjes en andere horecabenodigdheden.

Meyerij

Een zuivelmerk gaande van melk, room tot boter. Vertrouwde topkwaliteit met een goede prijs, zodat jij profiteert en tegelijkertijd presteert.

Meesterschap en Dinnerland: de smakelijkste convenience componenten


Sligro beschikt over een eigen productiebedrijf met centrale keuken waar dagelijks convenience componenten ontwikkeld en geproduceerd worden.

Tijdsbesparing en personeelstekort zijn de grote uitdagingen voor iedere horeca-ondernemer.
Met de merken Meesterschap en Dinnerland helpen we iedere foodprofessional verder. Of je nu op zoek bent naar een kant-en-klaar gerecht dat enkel afwerking nodig heeft of basiscomponenten. Je vindt wat je nodig hebt. Het assortiment bestaat uit klassieke recepturen zoals gehaktballetjes in tomatensaus en coq au vin maar ook sauzen, kruidenoliën, groentencrèmes, Oosterse gerechten en (geconcentreerde) soepen. Alle compontenten zijn verkrijgbaar in handige verpakkingen zoals sous-vide zakken en bakken.

Kortom, Sligro is jouw partner bij iedere cateringopdracht.

Ga voor meer informatie naar www.sligrofoodgroup.be/nl of bezoek één van de vestigingen.

More News

Ontdek de Lente-Zomereditie van de GET INSPIRED!

Apr 26, 2024

Gault&Millau Inspiration Talks op Tavola 2024

Mar 4, 2024

De jury heeft beslist: dit zijn de winnaars van de 12e Belgische AEHT Cornet Trophy

Jan 7, 2024

Our partners