Tijd besparen in de keuken met voorgegaarde producten van Meco

12 sep. 2022

MOEILIJKE  TIJDEN  VRAGEN  OM  NIEUWE  OPLOSSINGEN


Om chefs bij te staan in tijden van drukte, personeelstekort, machinedefecten, ... biedt Meco de servicemogelijkheid om producten voor haar klanten voor te garen.

Het beroep van een chef is niet ééndimensioneel. Chefkoks moeten zich tot nieuwe oplossingen wenden om de service zo optimaal mogelijk te laten verlopen en de kwaliteit van de maaltijden ten allen tijde te blijven garanderen. Ook het respecteren van de foodcost, HACCP-normen en zich houden aan concepten als Clean Label ontgaan chefs niet.

 

Gelukkig denkt Meco Group uit Oostende graag mee, en dit uit zich in het ontwikkelen en verde- len van voedingsproducten die zowel op korte- als op lange termijn chefs de nodige hulp bieden. Een service die steeds populairder wordt, is het voorgaren van voedingsproducten in onze hoogtechnologishe gaarlijn. Op deze manier wint men als chefkok tijd en creëert men dat klein beetje extra rust in de keuken.

 

DUURZAAM PRODUCENT EN LEVERANCIER

Meco Group verdeelt vlees, vis en groenten in zowel rauwe, natuurlijke hoedanigheid, als bereidingen, voorgegaarde maaltijdcomponenten en kant-en-klare maaltijden die beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen en voedsel- veiligheidsnormen. Uw voorkeurspartner voor een vlotte levering van een breed gamma lekkere, gezonde voedings- producten aan een gunstige prijs.
 

Wij leveren aan partners binnen de horeca, feestzalen, vakantiecentra en frituren. Maar ook aan collectiviteiten en instellingen, zoals ziekenhuizen, woonzorgcentra, correctionele instellingen, onderwijsinstellingen en overheidsinstellingen.

EIGEN PRODUCTIEPROCES 

Meco heeft geïnvesteerd in een hoogtechnologische gaarlijn die het mogelijk maakt om tijdens het voorgaringsproces de kwaliteit en smaak van het product tot een maximum te bewaren. De gaarlijn is volledig aanpasbaar op de vraag van de klant, die enkel nog de producten op het gewenste tijdstip moet regenereren.
 

MECO CULINAIR • EEN GAMMA (HALF)BEREIDE MAALTIJDCOMPONENTEN

Naast ons gamma rauwe en panklare producten, beschikken wij ook over een breed assortiment bereide en halfbereide voeding. Wij beschikken over heel wat klassieke gerechten, maar ook over tal van wereldgerechten. Onderstaand overzicht biedt u een greep uit het aanbod van mogelijkheden binnen onze productcategorie ‘voorgegaard’:

DE VOORDELEN VAN VOORGEGAARDE PRODUCTEN


Meer Nieuws

Sir Catering opent nieuw restaurant en pop-up gastrobar DAGBLAD

11 jul. 2024

Gault&Millau moedigt slimme cateringoplossingen aan: Market 24/7

9 jul. 2024

Tweede editie van Gault&Millau Belgische Wijngids en Belgian Wine Awards 2024 voorgesteld

26 jun. 2024

Onze partners