Magazine Gault&Millau Grote Keuken/Grande Cuisine ‘Event Catering Special’

26/11/2018

Magazine Grote Keuken / Grande Cuisine #6

Gault&Millau proudly presents... Magazine Grote Keuken / Grande Cuisine #6

DOWNLOAD & VIEW THE MAGAZINE HERE


Met plezier stellen we u de zesde editie van ons magazine Grote Keuken voor. Een magazine dat snel zijn weg heeft gevonden bij u en alle stakeholders van de grootkeukensector. Een magazine dat vele inspireert, zo blijkt uit de positieve reacties die we mochten ontvangen. Waarvoor dank!

   

Event Catering Special

In dit nummer focussen we op de event cateraars in de sector. Het begrip Event Catering verwijst als vanzelf naar een aparte, vaak feestelijke inslag.
Event cateraars focussen niet alleen op de kwaliteit van de gerechten en buffetten. Ze worden eveneens zoals hun collega’s in horeca en grootkeuken gevraagd om voor een aparte en extra beleving te zorgen. Door het ongewone karakter van de vaak eenmalige opdracht worden ze daartoe echter steeds opnieuw uitgedaagd. Vaak werken ze immers op bijzondere locaties waardoor hun activiteiten een extra dimensie krijgen. Enkele belangrijke spelers aanzette om belangen, kennis en passie te bundelen en te delen. Zo een initiatief kan niet alleen op belangstelling maar nog veel meer op sympathie van Gault&Millau rekenen. 

DOWNLOAD & VIEW THE MAGZINE HERE

More News

Actie, camera, licht! Maak kennis met Auvicom

26/05/2023

Registreer nu voor de gault&millau event catering awards 2023

14/04/2023

Beroepsfederatie BECAS start activiteiten terug op

28/03/2023

Our partners